Szigetszentmiklós város

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Magyar Vívó Szövetség

www.fie.org

www.eurofencing.info

Reménység Körverseny Törökbálint 2015.04.25-26.

Eredményes hétvégét zártunk a Törökbálinton megrendezett Reménység Körversenyen. A teljes kardozó utánpótlást megmozgató versenyen hagyományosan a gyermek fiú versenyszámban van a legtöbb induló. Idén a 2002-ben született fiúk 74-en mérték össze tudásukat, egyesületünkből Kelemen Áron, aki 2004-es, tehát még két éve van ebben a korosztályban a 37. helyet szerezte meg. A korosztálybeli Pintér Levente a 7. helyen végzett, aki február óta minden versenyén döntősként éremmel térhetett haza.

Gyermek lány versenyzőnk, Balázs Anna tapasztalatszerzés céljából elindult az újoncok között is, saját korosztályában a 44 fős mezőnyben a 20. helyen végzett. Serdülő lányaink közül Malomsoki Boglárka bejutott a 8-as döntőbe, ahol kikapott a későbbi győztes Koós Grétától, így 8. lett. Marton Dóra a döntőbe jutásért maradt alul vasasos ellenfelével szemben, a 11. helyen végzett. Horváth Petra eddigi versenypélyafutása legjobb vívásával a 15. helyet szerezte meg.

Noseda Szabolcs és Pintér Levente, Annához hasonlóan elindultak az idősebb korosztály versenyében is, ahol eredménykényszer nélkül próbálgathatták "karmaikat", és nem is rosszul. Levente az újoncok között is vívott, ahol 25. helyezést ért el a 47 indulóból, Szabolcs a serdülők között a verseny 6. helyezettje lett. Szabolcs a saját korosztályában, az újoncok között, igazán jó vívással megnyerte a Törökbálinti G-K-K Reménység Körversenytversenyt! Gratulálok az eredményekhez!

Diák Vívóegylet Szigetszentmiklós


Edzések időpontjai és helye: Hétfőtől-péntekig: 17 órától a kezdőknek 18.30 órától a haladó csoportnak.
Szigetszentmiklós-Gyártelep, Csonka János Műszaki Szakközépiskola tornaterme.

2313 Szigetszentmiklós-Gyártelep, Csonka János utca 5.