Szigetszentmiklós város

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Magyar Vívó Szövetség

www.fie.org

www.eurofencing.info

Országos Diákolimpia Balatonalmádi II. III. VI. korcsoport 2015. 03.14-15.

Március 14-15-én került megrendezésre az Országos Diákolimpia a II. III. és a VI. korcsoportban, ahol egyesületünkből Pintér Dorottya és Pintér Levente 2. Szlama Vilmos 3. Rédei Zsófia 5. és Kelemen Áron 1. helyezést értek el.

A  lányok II. korcsoportjában, Pintér Dorottya élete első versenyén, nagyon szép vívással, ezüstérmet szerzett. Testvére,  Pintér Levente a III. korcsoportos fiúk versenyében szintén a dobogó második fokára állhatott fel. Ebben a korosztályban a lányoknál, Balázs Anna a döntőbe jutásért kapott ki, verseége ellenére dicséretesen vívott.

A fiúk II. korcsoportjában Kelemen Áron 1. helyezést ért el, ezzel megvédte Diákolimpiai Bajnoki címét, hiszen itt tavaly is ő nyert. Szlama Vilmos és Rédey Zsófia az idősebbek között a VI. korcsoportban indultak, ahol Vilmos 3. és Zsófia 5. helyezést értek el.

A Balatonalmádiban rendezett versenyhez hozzátartozik az is, hogy egyesületünk biztosította a verseny lebonyolításához szükséges pástokat, és találatjelző gépeket. A fegyvermesteri feladatot Verpeléti István, egyesületünk fegyvermestere látta el. A gépes bíró Szlama Ákos, asszót vezető bíró Szlama Vilmos volt. Az első napon versenyoirvosi felügyeletet dr. Rédey Edit biztosította. Noseda TIbor versenybíróként, és bíróküldőként segítette a verseny lebonyolítását. Azt lehet mondani, aktívan segítettünk a verseny lebonyolításában.

Diák Vívóegylet Szigetszentmiklós


Edzések időpontjai és helye: Hétfőtől-péntekig: 17 órától a kezdőknek 18.30 órától a haladó csoportnak.
Szigetszentmiklós-Gyártelep, Csonka János Műszaki Szakközépiskola tornaterme.

2313 Szigetszentmiklós-Gyártelep, Csonka János utca 5.